Udskiftning af vinduer udført af kompetent tømrerfirma​

Er du på udkig efter et professionelt firma, som kan udføre udskiftning af vinduer hos dig? Så er du havnet det helt rigtige sted. Hos Tømrerfirmaet West ApS har vi stor erfaring inden for nye vinduer, og derfor kan vi varetage mange forskellige opgaver. Vi servicerer primært kunder i Nørre Nebel, Varde, Blåvand, Henne, Hvidesande og Vestjylland.

Hvis dine vinduer trænger til at blive udskiftet, kan det godt betale sig at få gjort noget ved det.

Nye vinduer vil nemlig give et bedre indeklima og vil desuden være med til at sikre, at dit energiforbrug ikke er for højt. Det kan med andre ord godt betale sig at få skiftet dine gamle vinduer ud med nye og energirigtige vinduer.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Den eksakte pris på udskiftning af vinduer afhænger af forskellige ting. Det kommer både an på, hvor mange vinduer der skal udskiftes, og hvilken slags vinduer du ønsker. Uanset hvad så garanterer vi attraktive priser på vinduer af høj kvalitet og professionel montering heraf.

Vi kan tilbyde vinduer efter mål, hvilket betyder, at dine nye vinduer passer lige til dit hjem. Vi kan arbejde med mange forskellige modeller og typer af vinduer, hvilket betyder, at vi kan tilbyde montering af vinduer, som stemmer overens med alle dine behov. Vi løser både store og små opgaver hos private og erhvervskunder, så tøv derfor ikke med at kontakte os for hjælp.

Kontakt os for flere oplysninger

Kunne du tænke dig at modtage flere oplysninger på udskiftning af vinduer eller skal vi sammensætte et godt tilbud til dig? Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os allerede i dag.

Vi kan kontaktes på telefon: 2857 7392 eller på mail: kontakt@tfwest.dk, så vender vi tilbage med flere informationer hurtigst muligt.

Indhent et uforpligtende byggetilbud

Send os din opgave, og vi vender tilbage inden for to hverdage.

​Dækket af Byg Garanti

Tømrerfirmaet West er medlem af
​Dansk Byggeri - det forpligter!

Som medlem af Dansk Byggeri er vi dækket af Byg Garanti. Det betyder at eventuelle skader for op til 100.000 kr. bliver dækket af garantiforeningen, på alle udførte opgaver. Læs mere om Byg Garanti herunder.

Kontakt​ os for et uforpligtende tilbud

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud fra vores tømrer, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi kan kontaktes på telefon: 2857 7392 eller på mail: Kontakt@tfwest.dk.

Følg os på Facebook

Kontaktoplysninger​

​Tømrerfirmaet West ApS

Vesterhavsvej 36

6830 Nørre Nebel

Telefon: ​2857 7392

CVR: 41193565