Opbygning af træterrasse har vi stor erfaring med​

Drømmer du om at få bygget en dejlig træterrasse i din have? Så er du velkommen til at kontakte Tømrerfirmaet West ApS for professionel hjælp. Vi har stor erfaring inden for opbygning af træterrasse, og derfor kan du trygt lade os være din samarbejdspartner. Vi står primært til rådighed i og omkring Nørre Nebel, Varde, Blåvand, Henne, Hvidesande og resten af Vestjylland.

En træterrasse kan udformes på mange forskellige måder, afhængigt af lige netop dine individuelle behov. Den kan være overdækket eller åben. Den kan være hævet fra jorden eller ikke. Vi står klar til at bygge en træterrasse lige efter dine ønsker og behov, uanset hvad disse er. Tøv derfor ikke med at ringe eller skrive til os for kompetent hjælp.

Hvad koster en træterrasse?

Den eksakte pris på en træterrasse afhænger af flere forskellige ting. Det kommer bl.a. an på, hvordan du ønsker at terrassen skal udformes, samt hvad opgavens samlede omfang er. Vi gør altid vores bedste for at imødekomme alle dine ønsker og behov med løsninger, som er inden for dit budget. Derfor er vores priser på opbygning af træterrasse altid så billige som muligt.

Vi er en kompetent samarbejdspartner, som går meget op i at overholde alle indgåede aftaler. Alle ansatte i vores firma er dygtige og veluddannede, hvilket er din garanti for, at vi foretager en professionel og optimal lægning af træterrasse. Vi sørger altid for at have en god og tæt dialog med hver enkelt kunde, så vi er helt med på, hvad deres ønsker og behov er.

Kontakt os for at høre mere

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for opbygning af træterrasse? Eller ønsker du blot at modtage et godt tilbud på en ny terrasse hurtigst muligt? Så er du velkommen til at kontakte os med det samme. 

Vi kan kontaktes på telefon: 28 57 73 92 eller på mail: kontakt@tfwest.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.

Indhent et uforpligtende byggetilbud

Send os din opgave, og vi vender tilbage inden for to hverdage.

​Dækket af Byg Garanti

Tømrerfirmaet West er medlem af
​Dansk Byggeri - det forpligter!

Som medlem af Dansk Byggeri er vi dækket af Byg Garanti. Det betyder at eventuelle skader for op til 100.000 kr. bliver dækket af garantiforeningen, på alle udførte opgaver. Læs mere om Byg Garanti herunder.

Kontakt​ os for et uforpligtende tilbud

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud fra vores tømrer, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi kan kontaktes på telefon: 2857 7392 eller på mail: Kontakt@tfwest.dk.

Følg os på Facebook

Kontaktoplysninger​

​Tømrerfirmaet West ApS

Vesterhavsvej 36

6830 Nørre Nebel

Telefon: ​2857 7392

CVR: 41193565