Tagrenovering udført af professionel tømrer​

Trænger dit tag til en kærlig hånd? Så kan du med fordel kontakte Tømrerfirmaet West ApS for kompetent hjælp til en tagrenovering. Vi er et professionelt firma med stor erfaring på området. Vi servicerer både private kunder, sommerhusejere og erhvervskunder i og omkring Nørre Nebel, Varde, Blåvand, Henne, Hvidesande og resten af Vestjylland

Vedligeholdelse af tag er en vigtig opgave, som der ikke bør gås på kompromis med. Hvis ikke taget er tæt, går det nemlig ud over dit energiforbrug, hvilket betyder, at du bruger unødvendigt med penge.

Derudover kan et utæt tag påvirke indeklimaet, hvilket er skidt for husets beboere.

Heldigvis står vores dygtige tømrer altid klar til at hjælpe dig med enhver form for tagarbejde, eksempelvis renovering af tag.

Hvad koster et nyt tag?

Hvis der er behov for at hele taget udskiftes, kan vi også sagtens klare dette. Den nøjagtige pris på et nyt tag afhænger af flere forskellige faktorer. Det kommer eksempelvis an på, hvilken tagtype du ønsker, samt hvor stort et areal der er tale om. Uanset hvad dine behov er, så imødekommer vi altid disse efter bedste evne og med så billige priser som muligt.

Vi kommer altid ud til den pågældende kunde og hører om eventuelle ønsker, hvorefter vi vurderer, hvilken løsning der er den bedst mulige. Det kan være, der er behov for en mindre tagreparation eller tagrenovering, men det kan også være, at en komplet udskiftning til et nyt tag er den rette løsning. Uanset hvad garanterer vi høj kvalitet og holdbare løsninger hver gang.

Kontakt os for at høre nærmere

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af tagrenovering, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi står klar til at hjælpe med enhver opgave på området.

Du kan kontakte os på tlf.: 28 57 73 92 eller på e-mail: kontakt@tfwest.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med flere informationer og et godt tilbud.

Indhent et uforpligtende byggetilbud

Send os din opgave, og vi vender tilbage inden for to hverdage.

​Dækket af Byg Garanti

Tømrerfirmaet West er medlem af
​Dansk Byggeri - det forpligter!

Som medlem af Dansk Byggeri er vi dækket af Byg Garanti. Det betyder at eventuelle skader for op til 100.000 kr. bliver dækket af garantiforeningen, på alle udførte opgaver. Læs mere om Byg Garanti herunder.

Kontakt​ os for et uforpligtende tilbud

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud fra vores tømrer, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi kan kontaktes på telefon: 2857 7392 eller på mail: Kontakt@tfwest.dk.

Følg os på Facebook

Kontaktoplysninger​

​Tømrerfirmaet West ApS

Vesterhavsvej 36

6830 Nørre Nebel

Telefon: ​2857 7392

CVR: 41193565