Tilbygning til hus som matcher dine behov​

Har du brug for mere plads i dit hjem? Eller drømmer du om at få lavet en dejlig udestue til dit sommerhus? Uanset hvad dine drømme er, så står vi hos Tømrerfirmaet West ApS altid klar til at hjælpe dig. 

Vi har erfaring inden for tilbygning til hus, hvorfor vi kan løse enhver opgave. Vi servicerer typisk kunder i og omkring Nørre Nebel, Varde, Blåvand, Henne, Hvidesande og Vestjylland.

Der findes et utal af løsninger inden for tilbygninger, og derfor er der mange, som vælger denne løsning.

Det sikrer, at du får en løsning, som opfylder alle dine behov, og du slipper samtidig for at skulle flytte fra din nuværende bolig.

Uanset om du drømmer om at få lavet en ny stue, garage, entre eller noget helt andet, så har vi kompetencerne som sikrer, at du kommer godt i mål.

Hvad koster en tilbygning til et hus?

Det er svært at angive en nøjagtig pris på, hvad en tilbygning til hus koster, idet priserne varierer meget fra opgave til opgave. Det kommer eksempelvis an på, hvilken slags ombygning der er tale om, hvilke materialer der skal anvendes, samt hvor stor opgavens samlede omfang er. Uanset hvad du kunne tænke dig, kan du dog altid være sikker på, at vores priser er så billige som muligt.

Vi er et seriøst og ambitiøst firma, som altid lægger vægt på at imødekomme kundens individuelle behov og ønsker. Derfor sørger vi altid for at have en god og tæt dialog med hver enkelt kunde. Vi rådgiver og vejleder desuden altid gerne, så vi sammen kan finde den bedst mulige løsning.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af tilbygning til hus, og hvad dine muligheder er? Så er du altid meget velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi står klar til at varetage både store og små opgaver, og vi sammensætter altid gerne et godt tilbud til den enkelte kunde. 

Vi kan kontaktes på telefon: 28 57 73 92 eller på mail: kontakt@tfwest.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Indhent et uforpligtende byggetilbud

Send os din opgave, og vi vender tilbage inden for to hverdage.

​Dækket af Byg Garanti

Tømrerfirmaet West er medlem af
​Dansk Byggeri - det forpligter!

Som medlem af Dansk Byggeri er vi dækket af Byg Garanti. Det betyder at eventuelle skader for op til 100.000 kr. bliver dækket af garantiforeningen, på alle udførte opgaver. Læs mere om Byg Garanti herunder.

Kontakt​ os for et uforpligtende tilbud

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud fra vores tømrer, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi kan kontaktes på telefon: 2857 7392 eller på mail: Kontakt@tfwest.dk.

Følg os på Facebook

Kontaktoplysninger​

​Tømrerfirmaet West ApS

Vesterhavsvej 36

6830 Nørre Nebel

Telefon: ​2857 7392

CVR: 41193565